Malle, maffe, mallotige 500 rit

Anita Janssen
Closed You can't donate anymore
Normal ea870e2d0f417b229515ba9c871b17b76dedea08
from €150 (133%)

Op zondag 7 mei vindt er een rit plaats met allemaal nieuw model Fiat 500-tjes vanuit Capelle aan den IJssel. Tijdens de rit zal er een demo zijn van mooie poetsspulletjes voor de auto en er zal een verloting met ècht leuke items plaatsvinden voor dit Goede doel: Dunne Vezel Neuropathie. De enige voorwaarde is dat uw kleding en nagellak, tas of andere items matchen met jouw auto. Heeft u een Fiat 500 en wilt u meerijden? Dat kan! Word dan lid van de Nuova Fiat 500 club op facebook: https://www.facebook.com/groups/nuova500/ en schrijf u daarna in via evenementennuova500club@gmail.com U bent van harte welkom!

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

View all
€200 08-05-2017 | 00:11 Ik heb een donatie gestort namens leden van de Nuova Fiat 500 Club Olanda die deze actie mogelijk gemaakt hebben
View all

Malle, maffe mallotige 500 rit op 7 mei van start met 32 Fiat 500-tjes!

08-05-2017 | 00:04  Op 7 mei was het dan zover. De malle, maffe, mallotige 500 rit ging van start met 32 Fiat 500-tjes. Er werd gestart in Capelle aan den IJssel. Men werd ontvangen met koffie en lekkers. Er vond een demonstratie plaats van fijne poetsproducten voor de in en in vertroetelde autootjes. De mensen in die meedoen aan de rit zijn leden van de Nuova Fiat 500 club Olanda en allen liefhebbers van deze auto's. De rit voerde o.a. na een overtocht met een pontje naar zilverstad Schoonhoven waar er lekker gelunched werd en er een eerste verloting plaatsvond van kadootjes, aangeleverd door diverse sponsoren. De leden van de club waren zeer ruimhartig voor ons goede doel en hebben veel lootjes aangekocht. Het was erg gezellig en de prijzen werden zeer gewaardeerd. De rit voerde verder over smalle dijkjes in een sprookjesachtig gebied. Langs molens en waterschappen en door een prachtig natuurgebied. Het was met zo'n 16 graden niet zo warm, maar sommige cabriootjes waagden zich er toch aan om met het dakje open te rijden. Het was een bonte stoet met 500-tjes: beige, rood, geel, blauw, rose, grijs, (parelmoer-)wit, babyblauw en zwart. Ze trokken veel bekijks! Bij terugkomst in Capelle aan den IJssel werden nog meer gesponsorde prijzen verloot. Het kon gewoon niet op. Er werd nog wat geknabbeld, gedronken en nagepraat en toen was het tijd om huiswaarts te gaan. Iedereen vertrok met een lach op het gezicht. Mensen waren uiteraard nieuwsgierig naar de opbrengst van deze actie, welke ik vandaag met ze zal delen. Ik dank degene die de rit georganiseerd heeft en alle sponsoren die veel kado's geschonken hebben. Mede door hen werd het een onvergetelijke dag!
Read more