Spierpottenactie Winkelcentrum Wijk Rietlanden Emmen

Anita Janssen
Normal 3d4b8bb41baae2fb0af9a0e51090c0c5ac2a0a93
Qr
from € 50 (85%)

Ik ben Anita, 48 jr en heb zelf deze letterlijk zenuwslopende ziekte Dunne Vezel Neuropathie. Ik plaats gedurende 1 maand Spierpotten van het Prinses Beatrix Spierfonds in deze wijk om geld in te zamelen voor onderzoek naar DVN door het UMC Maastricht en voor de ontwikkeling van medicatie, want medicatie voor deze ziekte en de zenuwpijnen die erbij horen is er niet.

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
€ 42,90 08-06-2017 | 16:00
View all

Opbrengst van de actie

08-06-2017 | 15:55 Zoals gezegd heb ik een maand lang de Spierpotten in diverse winkels in het winkelcentrum van de wijk Rietlanden mogen zetten. Het was wel spannend of ze er allemaal nog zouden staan als ik ze ging ophalen. Dit soort potjes is vaak roofgoed, maar ze stonden er nog. Een wijk met eerlijke mensen dus! En dan met het geld naar huis. Direct tellen natuurlijk! Ik ben zeer tevreden met het resultaat: € 42,90. Ik ga me alweer beraden op de volgende actie. Alle beetjes helpen. Helpt u mee? Houd deze website dan goed in de gaten... Mijn dank aan een ieder die geld gedoneerd heeft. Jullie zijn geweldig!
Read more