Spierpottenactie Winkelcentrum Wijk Rietlanden Emmen

Anita Janssen
from €50 (85%)

Ik ben Anita, 48 jr en heb zelf deze letterlijk zenuwslopende ziekte Dunne Vezel Neuropathie. Ik plaats gedurende 1 maand Spierpotten van het Prinses Beatrix Spierfonds in deze wijk om geld in te zamelen voor onderzoek naar DVN door het UMC Maastricht en voor de ontwikkeling van medicatie, want medicatie voor deze ziekte en de zenuwpijnen die erbij horen is er niet.

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Raised €250

Raised €500

Raised €1.000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
View all
€42,90 08-06-2017 | 16:00
View all

Opbrengst van de actie

08-06-2017 | 15:55 Zoals gezegd heb ik een maand lang de Spierpotten in diverse winkels in het winkelcentrum van de wijk Rietlanden mogen zetten. Het was wel spannend of ze er allemaal nog zouden staan als ik ze ging ophalen. Dit soort potjes is vaak roofgoed, maar ze stonden er nog. Een wijk met eerlijke mensen dus! En dan met het geld naar huis. Direct tellen natuurlijk! Ik ben zeer tevreden met het resultaat: € 42,90. Ik ga me alweer beraden op de volgende actie. Alle beetjes helpen. Helpt u mee? Houd deze website dan goed in de gaten... Mijn dank aan een ieder die geld gedoneerd heeft. Jullie zijn geweldig!
Read more