Spierpottenactie Winkelcentrum Wijk Rietlanden Emmen

Anita Janssen
van totaal € 50 (85%)

Ik ben Anita, 48 jr en heb zelf deze letterlijk zenuwslopende ziekte Dunne Vezel Neuropathie. Ik plaats gedurende 1 maand Spierpotten van het Prinses Beatrix Spierfonds in deze wijk om geld in te zamelen voor onderzoek naar DVN door het UMC Maastricht en voor de ontwikkeling van medicatie, want medicatie voor deze ziekte en de zenuwpijnen die erbij horen is er niet.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 42,90 08-06-2017 | 16:00
Bekijk alle

Opbrengst van de actie

08-06-2017 | 15:55 Zoals gezegd heb ik een maand lang de Spierpotten in diverse winkels in het winkelcentrum van de wijk Rietlanden mogen zetten. Het was wel spannend of ze er allemaal nog zouden staan als ik ze ging ophalen. Dit soort potjes is vaak roofgoed, maar ze stonden er nog. Een wijk met eerlijke mensen dus! En dan met het geld naar huis. Direct tellen natuurlijk! Ik ben zeer tevreden met het resultaat: € 42,90. Ik ga me alweer beraden op de volgende actie. Alle beetjes helpen. Helpt u mee? Houd deze website dan goed in de gaten... Mijn dank aan een ieder die geld gedoneerd heeft. Jullie zijn geweldig!
Lees meer