Dvn de wereld uit.

Diana Van der Poel

( Member of team: De 3 sjes )

Fundraising page closed You can't donate anymore
Normal 64ed86877f1cc3ae7116de2b23de49769dad4d13
from € 2.000 (2%)

Hallo mijn naam is Diana van der Poel en ik heb dvn. Doordat ik deze ziekte heb is mijn wereldje heel klein geworden. De pijn overheerst je leven met daarnaast de altijd chronische vermoeidheid om gek van te worden. Het is heel frustrerend dat mensen aan de buitenkant niet kunnen zien wat je voelt. Ik wil me dan ook graag inzetten voor naamsbekendheid van deze ziekte en voor een medicijn wat nog moet worden gevonden.
Dit wil ik graag gaan doen op 6 oktober te dordrecht samen met stichting Samball. Wij willen een avond gaan organiseren met: optredens van bands, een veiling en verzoeknummers draaien tegen betaling. Dit alles uiteraard in het teken van dvn de wereld uit!!
We zoeken natuurlijk nog sponsoren. Dus schroom niet om contact met ons te zoeken!!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
€ 50 17-09-2017 | 17:53
View all

De promomatrialen zijn binnen!!

15-09-2017 | 17:36  Wij de 3 sjes zijn druk bezig met alle voorbereidingen en het gaat dat kan ik jullie verzekeren fantastisch worden!! Vandaag weer een hele doos met promomatriaal binnen gekregen van het prinses beatrix spierfonds, mijn dank hiervoor, dus met andere woorden de matrialen zijn binnen het feest kan beginnen!!🎉 Dus voor als jullie het nog niet in jullie agenda hebben staan: 6 oktober Het Dolhuis te Dordrecht the place to be!!!!!!
Read more