Vezelrijke koekjes in de strijd tegen DVN!

Dit is de actie van Mare Bolster
van totaal € 100 (2150%)

Hoi, ik ben Mare en ik ben 9 jaar. Mijn moeder heeft Dunnevezelneuropathie, een ziekte waarbij de eindtakjes van zenuwen niet goed meer werken. Hierdoor heeft ze vaak pijn en is ze soms moe. Ze kan helaas niet meer zo veel actieve dingen met mij en mijn broers doen als vroeger. Gelukkig doen we nog veel gezellige dingen zoals films kijken, spelletjes en bakken.
Ik ga gezonde, vezelrijke koekjes bakken en verkopen om geld in te zamelen voor onderzoek naar DVN. Ik hoop dat er dan snel een goed medicijn wordt gevonden.

Mensen uit de buurt van Zuidhorn .(Groningen) kunnen koekjes bij mij bestellen, maar hier direct doneren kan natuurlijk ook!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 50 22-09-2017 | 22:33 Hallo Marjolein en Mare! Ik weet een beetje wat je moeder doormaakt, en vind het enorm tof dat je haar wilt steunen. Het belangrijkste is, dat je als familie er voor elkaar bent! Het initiatief van de koekjes is leuk bedacht, en jullie hebben een leuk bedrag bijelkaar gebakken. Hij je haaks Marjolein, en hopelijk kunnen ze iets bereiken met het bedrag! Groetjes Michel Alders (vermoedelijk 😜 mede dvner)
€ 30 28-05-2017 | 10:20 Omdat we Mare een topper vinden! En de taart was echt lekker!
€ 25 11-05-2017 | 21:04 Koekjesverkoop
€ 10 11-05-2017 | 17:34
€ 10 10-05-2017 | 13:50 Dag Mare, je vader had de koekjes mee genomen naar school! Ze zijn super lekker! drankje wel! veel succes met je actie, je bent echt super bezig! Groetjes, Else Paassen