Bedankt iedereen!

Normal 1964f8db666df86b1146f167995b50330b3d6f45
03-09-2019 | 12:50

Lieve allemaal! 

Van te voren had ik nooit gedacht dat deze actie zo goed zou lopen! Wat ben ik super blij dat ik dit mooie bedrag heb mogen ophalen. 

Het liefst had ik iedereen via een email willen bedanken. Helaas mag het Prinses Beatrix spierfonds met de wet op de privacy niet alle email adressen doorgeven dus daarom dit bericht. Ik hoop zoveel mogelijk van mijn donateurs hiermee te bereiken!

Ik ben super trots dat ik dit jaar deze mooie tocht(en) heb mogen en kunnen zwemmen! Daar waar ik een paar jaar terug 5km vrij gemakkelijk weg zwom heeft het dit jaar veel moeite gekost. De kracht die ik voorheen had is er niet meer, maar toch heb ik het gedaan! 

Zelfs ben ik afgelopen weekend ook nog het Marsdiep overgezwommen. Wederom een tocht van ongeveer 5km. Met dank aan de peptalk van Marian kwam ik na 1uur en 24minuten aan op de Hors. Drie mooie tochten die ik dit jaar in mijn zak mag steken!

Voorlopig laat ik de lange afstanden even voor wat ze zijn en ga rustig aan verder, misschien nog een paar keer in zee en anders in het zwembad. Wie weet wat volgend jaar brengt!

Nogmaals onwijs bedankt! 

Liefs, Marit

 

De actiepagina zal ik op 06-09-2019 afsluiten. Mocht je om wat voor reden ook nog niet gedoneerd hebben en dat wel graag willen kan dat tot die tijd.