Afscheidsconcert Zangkoor Melodia

Rianne Heijnen
Fundraising page closed You can't donate anymore
from € 100 (640%)

Gemengd koor Melodia uit Roggel heft zichzelf op na 73 jaar te hebben bestaan. Het koor geeft een groot afscheidsconcert begeleid door een orkest in de Roggelse kerk op zondag 30 september om 14.30 uur. In plaats van entreegeld vraagt het koor een vrijwillige bijdrage voor 'DVN de wereld uit!'. 

Mijn moeder zingt al zo'n 25 jaar in het koor. Ik waardeer het enorm dat ik als ambassadeur van het Prinses Beatrix Spierfonds ben gevraagd tijdens dit concert iets te vertellen over DVN en dat ik de collecte voor onderzoek naar deze spierziekte in ontvangst mag nemen. Wat een hartverwarmend afscheidscadeau!

In de pauze schenken de medewerkers van café Sjrake en leden van Schutterij St. Petrus koffie/thee met een traktatie van Bakkerij Heerschap.

Wil je mijn verhaal lezen, kijk dan hier

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
€ 36,70 10-10-2018 | 21:56
€ 604 30-09-2018 | 19:22
View all

Collecte Melodia levert € 640,- op voor onderzoek DVN

10-10-2018 | 22:00 Bij het afscheidsconcert van Roggels gemengd koor Melodia op 30 september in de Roggels kerk, werd geld ingezameld voor het Prinses Beatrix Spierfonds. De opbrengst komt volledig ten goede aan onderzoek naar de spierziekte Dunnevezelneuropathie (DVN). Tijdens het concert gaf patiënt-ambassadeur Rianne Heijnen een toelichting over DVN. Met dank aan het publiek en de leden van het koor, die zo ruimhartig hebben gedoneerd, kon een voorlopige eindstand worden opgemaakt van maar liefst € 640,-.   In overleg met onderzoekers en patiënten is er een onderzoeksagenda voor dunnevezelneuropathie ontwikkeld. Hierin benoemen we concrete onderzoeken die we de komende jaren willen starten. Zodat we de meest kansrijke weg richting een behandeling kiezen en tegelijkertijd iets kunnen doen aan urgente problemen van patiënten nu. Het onderzoek dat boven aan de lijst van de onderzoeksagenda staat is op dit moment een onderzoek naar de rol van de mitochondriën bij dunnevezelneuropathie Laten we er samen voor zorgen dat dit belangrijke onderzoek zo snel mogelijk van start kan gaan! Help mee door te doneren. Dat kan nog steeds via de doneerknop op deze pagina.
Read more