Fascinating Jazz - Benefietconcert Joke Bruijs & Frits Landesbergen kwartet

Rianne Heijnen
Closed You can't donate anymore
from €500 (414%)

Zondagmiddag 4 februari 2018 organiseert Fascinating Jazz in het Golden Tulip Hotel - Zoetermeer een benefietconcert met Joke Bruijs en het Frits Landesbergen Kwartet. De netto-opbrengst van dit concert gaat naar het Prinses Beatrix Spierfonds met het doel om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar de spierziekte DVN (Dunne Vezel Neuropathie). 

Zowel Fascinating Jazz als de artiesten zijn graag bereid om hier hun volle medewerking aan te geven. Joke Bruijs en haar band treden geheel belangeloos op en de entreekosten komen ten goede aan het Spierfonds. 

De line up: Joke Bruijs - vocals, Frits Landesbergen - vibrafoon/drums, Pieter van Santen - piano en Edwin Corzilius - contrabas. Reserveren is raadzaam. Na afloop kan men desgewenst gebruikmaken van een 3-gangen keuzemenu voor geredueerde prijs van €24,95 per couvert. Dit kan ook bij de stoelreservering worden aangegeven. Mail naar jazz.reservering@gmail.com of bel 079-3316177

Aanvang 15:00 uur - Toegang € 12,50 p.p.

Dit concert is georganiseerd door Gerhard en Els ten Hoopen van Fascinating Jazz. Wilt u meer weten over Dunnevezelneuropathie lees dan hier het verhaal van Rianne Heijnen.

Doneren voor DVN de wereld uit kan via de knop 'doneer direct'. Dank voor je bijdrage!

 

 

Raised €250

Raised €500

Raised €1.000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
View all
€25 06-02-2018 | 20:46
€134 06-02-2018 | 13:02 Opbrengst collectebussen Fascinating Jazz
€1.700 06-02-2018 | 12:57 Opbrengst Jazzconcert Fascinating Jazz met Joke Bruijs en Frits Landesbergen, Pieter van Santen en Edwin Corzilius
€200 05-02-2018 | 10:49
€12,50 04-02-2018 | 11:13
View all

Joke Bruijs & Frits Landesbergen kwartet voor DVN de wereld uit!

06-02-2018 | 14:13 Fascinating Jazz in het Golden Tulip Hotel Zoetermeer had zondag 4 februari een uitverkochte zaal vol jazzliefhebbers. Joke Bruijs, Frits Landesbergen, Pieter van Santen en Edwin Corzilius gaven een speciaal benefietconcert voor onderzoek naar de spierziekte Dunnevezelneuropathie (DVN). Het was een fantastisch concert met een persoonlijk tintje voor Rianne en haar man Pieter van Santen. De steun vanuit het pubiek, de muzikanten en de organisatie voor dit goede doel was voelbaar en hartverwarmend. Joke en haar band werkten geheel belangeloos mee aan dit concert. Daar bovenop doneerden zij ook nog eens een flink bedrag per verkochte cd. De volledige opbrengst van de kaartverkoop van deze dag kwam ten goede aan het Spierfonds. Bij het besluiten van het concert kon een cheque worden overhandigd aan Rianne Heijnen, ambassadeur van het Prinses Beatrix Spierfonds. Door de extra donaties van het publiek heeft het concert ruim € 2000,- opgebracht!  Dit geld wordt besteed aan onderzoek naar DVN. Bij iemand met DVN functioneren de dunne zenuwvezels slecht. Deze zenuwen regelen het gevoel voor pijn, temperatuur, maar ook onbewuste functies zoals de bloeddruk en het zweten. DVN gaat vaak gepaard met ernstige pijn, gevoelsstoornissen, hartkloppingen, maag- en darmklachten en een allesoverheersende vermoeidheid. Pijnstilling werkt meestal nauwelijks en een echte behandeling voor deze spierziekte is er nog niet. En daarom is onderzoek hard nodig. Wil je meer lezen over DVN, bekijk dan hier het persoonlijke verhaal van Rianne.  Met speciale dank aan Joke Bruijs, Frits Landesbergen, Edwin Corzilius, Pieter van Santen, Gerhard & Els ten Hoopen en alle medewerkers van Fascinating Jazz, het Golden Tulip Hotel Zoetermeer en Stichting Zoetermeer Jazz. De foto's van Ineke van de Sman en Ernst van Erkelens vind je hier Alsnog doneren? Dat kan! 
Read more