De 3 sjes

Dvn de wereld uit
van totaal € 2.000 (31%)

Hallo mijn naam is Diana van der Poel en ik heb dvn. Doordat ik deze ziekte heb is mijn wereldje heel klein geworden. De pijn overheerst je leven met daarnaast de altijd chronische vermoeidheid om gek van te worden. Het is heel frustrerend dat mensen aan de buitenkant niet kunnen zien wat je voelt. Ik wil me dan ook graag inzetten voor naamsbekendheid van deze ziekte en voor een medicijn wat nog moet worden gevonden. Dit wil ik graag gaan doen op 6 oktober te dordrecht samen met stichting Samball. Bestaande uit Swingie van Wingerden en Roel Verbruggen. Wij willen een avond gaan organiseren met: optredens van bands, een veiling en verzoeknummers draaien tegen betaling. Dit alles uiteraard in het teken van dvn de wereld uit!! We zoeken natuurlijk nog sponsoren. Dus schroom niet om contact met ons te zoeken!!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 575 07-10-2017 | 15:10 Dit is de donatie die de benefietavond heeft opgebracht.
€ 50 17-09-2017 | 17:53
Bekijk alle

Geslaagde benefietavond

13-10-2017 | 01:22  Nou dat was me het avondje wel!! Het was een succes, met veel muziek, dansen en gezelligheid. De aanwezige waren allen zeer enthousiast. De opbrengst was niet wat we er van verwacht hadden, maar dat was omdat er niet genoeg gegadigden waren. Maar dat mocht de pret niet drukken. De avond was gevuld met muziek van de Fixxman, the Few en Esther de Beun met prachtige gedichten begeleid op gitaar door Randy Eyskoot. Daarnaast was er iedere keer tussen de optredens door een heuse veiling met mooie en leuke items gesponserd door verschillende ondernemers uit Dordrecht. De opbrengst van de avond was € 575,- een prachtig bedrag. En we hebben dvn weer op de kaart gezet in Dordrecht.
Lees meer